Artikler

Her finner du artikler og nyheter relatert til våre produkter og tjenester. Bli inspirert til å komme i gang med ditt hytte-, garasje- eller badstuprosjekt og få gode tips og råd på veien. Er du interessert i en Heimbohytte eller andre produkter vi kan levere? Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale.

Kontakt oss
 • gul legobil på vei ut av garasje
  16.12.2021 - Heimo Johansen
  5 grunner til å velge garasje som byggesett

  Trenger du ny garasje? Kanskje du vil slippe å måtte skrape av frost om vinteren, eller kanskje du trenger et sted å oppbevare sportsutstyr mm.? Å bygge ny garasje trenger hverken å være dyrt eller vanskelig. Her får du 5 gode grunner til å velge garasje som byggesett.

  Les mer
 • Mann jobber med byggetegninger for hytte
  16.12.2021 - Heimo Johansen
  Dette er byggereglene for hytte

  Skal du bygge ny hytte og lurer på hvilke byggeregler som gjelder for deg? Det er mye å forholde seg til, fra strandsone til byggefelt, materialer, utforming, tomtefeste, natur- og kulturverdier, avløp og infrastruktur.

  Les mer
 • Hyttefasade med store vinduer og terrasse med overbygg
  16.12.2021 - Heimo Johansen Byggesenter
  Priser på bygging av ny hytte

  Går du rundt med en hyttedrøm i magen? Det trenger ikke nødvendigvis å koste all verdens. Heimo Johansen Byggesenter har over 30 års erfaring som leverandør av precut byggesett for hytter.

  Les mer
 • byggearbeider jobber på husramme
  13.12.2021 - Heimo Johansen
  Bygge ny hytte? Dette må du tenke på

  Hytte på fjellet eller i skogen? Ved fjorden eller på vidda? Mange drømmer om å reise vekk fra hverdagens mas og roe ned i vakker natur. Et sted hvor man kan samle familien til høytid og ferie, hvor man kan stå på ski, plukke bær og ta seg en svømmetur en sen sommerkveld.

  Les mer
 • Heimbohytte ved vann med familie
  14.11.2021 - Heimo Johansen Byggesenter
  Hytter i alle størrelser

  Ønsker du deg en liten jakthytte på vidda eller en hytte med plass til hele storfamilien? Uansett hva du ønsker deg kan du være sikker på å få det beste produktet, til den beste prisen, fra Heimo Johansen Byggesenter. Vi har produsert HEIMBOhytter på Sandnes i Sør-Varanger kommune siden 1986.

  Les mer
 • To små trefigurer av byggearbeidere borer i bakken
  10.11.2021 - Heimo Johansen
  Bygge ny garasje? Dette må du tenke på

  Skal du bygge ny garasje? Det er mye man må tenke på. Fra søknader til dimensjonering og isolering. Heimo Johansen Byggesenter har over 30 års erfaring. Vi pakker og produserer vår garasje ved vårt byggesenter like utenfor Kirkenes i Sør-Varanger kommune.

  Les mer
 • Detaljbilde fra frittstående badstue
  09.11.2021 - Heimo Johansen
  Realiser drømmen om frittstående badstue

  Drømmer du om å tilbringe vinteren dampet og varm i din helt egen badstue? Det er ikke bare i Finland at man setter pris på en god sauna, det er noe de fleste av oss i Norden har til felles.

  Les mer
 • Brun hytte med store vinduer og terrasse i tre
  09.11.2021 - Heimo Johansen
  Slik vedlikeholder du hytta

  En hytte er som regel et sted som brukes sporadisk. Små feil og mangler som du fort legger merke til hjemme i hverdagen, kan komme som en overraskelse når man kommer tilbake til hytta etter en måned eller to. Men med litt planlegging og fremsyn kan du gjøre vedlikeholdet av hytta mye enklere.

  Les mer
 • Byggearbeider med hjelp studerer byggeplaner
  02.11.2021 - Heimo Johansen
  Dette er byggereglene for garasje

  Skal du bygge ny garasje og lurer på hvilke regler som gjelder? En byggesak kan være en lang og komplisert prosess, men det er det ikke sikkert at du trenger. Det kan hende at det holder med en ferdigattest etter garasjen er bygget og klar. Her får du en oversikt over hvilke regler som gjelder for deg som skal bygge ny garasje.

  Les mer
 • Tregarasje med halvåpen dør og grønn bil på vei ut
  01.11.2021 - Heimo Johansen
  Så enkelt bygger du garasje

  Gruer du deg til å måtte stå ute i kulda om vinteren og skrape bilen før du kan reise på jobb? En garasje sørger for at bilen din står trygt fra vind og vær.

  Les mer
 • Plantegning av romløsning i hytte
  31.10.2021 - Heimo Johansen
  5 grunner til å velge hytte som byggesett

  Med hytte som byggesett har du mange fordeler. Det er enkelt og effektivt med mange valgmuligheter. HEIMBOhytter leveres som precut byggesett med detaljerte arbeidstegninger. Det gjør det enkelt å sette opp hytta, også for selvbyggere. Du kan altså spare tid ved å velge byggesett. Hvis du gjør deler av, eller hele, arbeidet med monteringen selv kan du også spare en del på pris.

  Les mer
 • Modell av hytte med plantegninger, forstørrelsesglass og sparegris
  16.10.2021 - Heimo Johansen
  Dette koster det å bygge ny hytte

  Drømmer du om din helt egen hytte på fjellet? Eller kanskje du lengter etter lange sommerdager ved sjøen? Det er mye man må tenke på når man skal bygge ny hytte, spesielt når det kommer til budsjett og pris. Her får du en liten oversikt over hva du bør tenke over når du skal sette opp budsjett for bygging av ny hytte.

  Les mer