To små trefigurer av byggearbeidere borer i bakken

Bygge ny garasje? Dette må du tenke på

Skal du bygge ny garasje? Det er mye man må tenke på. Fra søknader til dimensjonering og isolering. Heimo Johansen Byggesenter har over 30 års erfaring. Vi pakker og produserer vår garasje ved vårt byggesenter like utenfor Kirkenes i Sør-Varanger kommune.

Da vi kjøper direkte fra leverandør slipper vi fordyrende mellomledd, noe som gjør at du får en veldig hyggelig pris på garasje. I denne artikkelen går vi gjennom de tingene vi mener du bør tenke på før du starter planleggingen av ny garasje.

 

Se vår garasjekatalog her.

 

Trenger du å søke?

Før du begynner er det viktig å sette seg inn i byggereglene for garasje. Som regel trenger man ikke å søke hvis garasjen er på under 50 kvadratmeter, men det kan hende at din kommune har egne forskrifter for størrelse. Gå inn på din kommunes nettside, der finner du informasjon om regelverk og eventuelle søknadsprosesser.

 

Hva skal du bruke garasjen til?

Ønsker du bare en garasje hvor du kan plassere bilen, eller vil du ha en plass du kan bruke til andre ting også, som for eksempel oppbevaring eller et verksted? Tenk også over fremtidige behov, da du skal ha garasjen i mange år framover. Heimo Johansen Byggesenter har garasjer i mange forskjellige størrelser, med både en og to porter.


Se en oversikt over våre Heimbo garasjer her.

 

Isolert eller uisolert?

For de aller fleste holder det med en uisolert garasje. En uisolert garasje sørger for fri flyt av luft inne i garasjen, noe som forhindrer fukt og som er bra for vedlikehold av bilen. Skal du bruke garasjen til noe annet, som for eksempel til verksted,  kan vi selvsagt tilby isolering av garasjen, mot tillegg i pris.

 

Ta kontakt i dag!

Vi hjelper deg gjerne med garasjen. Ta kontakt i dag eller ring oss på telefon 78 99 70 60.