Om oss- Heimo Johansen Byggesenter

Heimo Johansen Byggesenter er leverandør av byggevarer og trelast til lave priser. Virksomheten holder til på Sandnes i Sør Varanger kommune, omtrent én mil fra Kirkenes sentrum.

Over 30 års erfaring med Heimbohytter

Vårt eventyr begynte da vår bedrift, Heimo Johansen, ble etablert i 1984. To år senere, i 1986, startet vi for fullt med produksjon og salg av Heimbohytter for alle våre kunder, i hele landet. Våre medarbeidere har i løpet av disse årene opparbeidet seg god kunnskap som har resultert i et godt utvalg og rask levering.


Et enkelt alternativ - Heimbo garasjer

Vi ønsker å kunne tilby selvbyggere en mulighet til å sette opp sin egen garasje, på en oversiktlig og enkel måte. Avfall tilknyttet byggingen reduseres kraftig, da alle våre garasjer er ferdig kappede og klare til bygging. Les gjerne mer om våre garasjer.

Badstuhytte til hus, hytte og basseng

Vi har også mye erfaring med badstuhytter og relevant tilbehør. En varm sauna eller badstuhytte er for de fleste et snev av luksus du kan ha i din hage, på hytten eller i nærheten av badebasseng, hvor du skulle ha behov for en behagelig og avslappende varme. Les gjerne mer om våre badstuhytter.


Fraktfri levering for våre kunder i Sør-Varanger kommune

Hos oss kan du forvente kvalitetsrike varer, gode valgmuligheter og levering til hele landet. For deg som bor innenfor Sør-Varanger kommune har vi et fraktfritt alternativ. Vi fører konkurransedyktige priser og kan gi pristilbud for nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre produkter, eller for et pristilbud. Vi leverer til hele landet.

Firmainformasjon

Heimo Johansen Byggesenter
Bjerkengvn. 6
9910 BJØRNEVATN
Organisasjonsnummer: 953 196 441

Telefon:
78 99 70 60
E-post: post@heimbohytter.no
Etableringsår: 1984

Kontaktperson: Heimo Johansen
Mobil: 90 19 70 60

Betaling bank 4920 05 01372 / Vipps 906163

Heimbo Jonansens kontor, ikke langt unna Kirkenes.