Flott Heimbohytte med overbygd inngangsparti. Logo Heimbohytter.

HEIMBOhyttene har vært produsert i Sør Varanger siden 1986.

Vi har tilpasset hyttene våre det norske værforhold, hvor flere av hyttene har overbygd inngangsparti for lettere tilgang etter større snøfall.

Vi er en liten bedrift, uten fordyrende mellomledd, og kan derfor tilby hytter til meget hyggelige priser.
Hyttene leveres med detaljerte arbeidstegninger slik at oppsetting av hyttene er enkel - også for selvbyggere. Inkludert i prisen er også prosjekteringspapirer på godkjente tegninger som skal følge søknad til kommune om hyttebygging.

Plassering av hytten

Det er det viktig å tenke på plassering av hytten i forhold til terreng, sol og utsikt. For optimal utnyttelse av tomta og hytten, leverer vi alle hyttemodellene våre med speilvendt løsning.

Sett ditt preg på HEIMBOhytta

HEIMBOhyttene har en tradisjonell hyttestil, men med enkle grep kan man sette sitt eget preg på hytten. Husk at andre størrelser på vinduer og dører vil gi et annet uttrykk på hytten. Bare det å endre rekkverk og ta bort kan gi
ett mer moderne uttrykk.

HEIMBOhyttene uten hems og loft har selvbærende taksperrer som gjør det mulig å flytte eller fjerne innvendige vegger. Noen av hyttemodellene er også tilpasset slik at bod eller soverom kan endres til badstue.

Hyttebyggesett

HEIMBOhyttene leveres som komplett precut byggesett. Som standart leveres hyttene med hvitmalte Norgesvindu, Icopal stål takrenner, langdragere og Gjøco oljebeis. Innvendig vegger og tak leveres med 14 mm tykk innvendig granpanel i beste sortering. Til gulv er det 28 mm tykke golvbord i furu også her første sortering. Etter ønske kan også annen type materiale leveres. I hyttekatalogen beskrives ytterligere detaljer på materialer som er inkludert i pris.

Pakking og frakt

HEIMBOhyttene blir produsert og pakket hos oss. Vi kan tilrettelegge pakkingen etter dine ønsker, også spesialpakking for helikopter eller snøscooter mot tillegg i pris. Vi kan også dele opp leveransen på hytta, slik at du kan ferdigstille hytten utvendig før innvendig materialer leveres. Hyttene selges fraktfritt i Sør-Varanger.