Hyttefasade med store vinduer og terrasse med overbygg

Priser på bygging av ny hytte

Går du rundt med en hyttedrøm i magen? Det trenger ikke nødvendigvis å koste all verdens. Heimo Johansen Byggesenter har over 30 års erfaring som leverandør av precut byggesett for hytter.

Vi kjøper materialer direkte fra leverandør, og produserer og pakker alle produktene våre på byggesenteret i Sandnes i Sør-Varanger, en mil fra Kirkenes. På denne måten unngår vi fordyrende mellomledd og du får en hytte til en hyggelig pris.

 

Hvor mye hytta koster er hovedsakelig avhengig av hvilken størrelse du ønsker, fra kroner 323 800,- for vår minste hytte til 1 072 400,- for vår aller største med priser fra august 2021.

 

For noen byggesett er det også mulig å få tilpasset innebygget badstue mot tillegg i pris. Badstuepakken kommer med en elektrisk badstueovn. Ønsker du å bygge en hytte med vedfyrt badstuovn kan vi også levere dette.

 

Her kan du se vår komplette prisliste.

 

Pakking og levering

Vi pakker alle leveransene ved vårt byggesenter, dette gjør ikke bare at prisene blir lavere, det betyr også at vi kan spesialpakke forsendingen din om ønsket. Skal du for eksempel bruke helikopter eller snøscooter under frakten kan vi tilpasse forsendingen etter behov. Spesialpakking og sending tilbys mot tillegg i pris.

Vi kan også dele opp forsendelsen slik at du kan bygge opp den utvendige delen av hytta før du mottar byggesett til den innvendige delen.

Vi leverer fraktfritt i hele Sør-Varanger kommune.

 

Ta kontakt i dag!

Hvis det er noe som du lurer på angående priser på bygging av ny hytte, så er det bare å ta kontakt. Vi hjelper deg med det du skulle lure på. Du kan også ringe oss på telefon 78 99 70 60.