Heimbohytte ved vann med familie

Hytter i alle størrelser

Ønsker du deg en liten jakthytte på vidda eller en hytte med plass til hele storfamilien? Uansett hva du ønsker deg kan du være sikker på å få det beste produktet, til den beste prisen, fra Heimo Johansen Byggesenter. Vi har produsert HEIMBOhytter på Sandnes i Sør-Varanger kommune siden 1986.

HEIMBOhyttene blir produsert og pakket hos oss, og levert som et komplett precut byggesett. Det betyr at du har mange muligheter til å sette ditt egne, unike preg på hytta. Noen av hyttene kan også tilpasses med innebygget badstue for deg som ønsker deg litt ekstra luksus. Du kan velge mellom en A løsning eller en speilvendt B løsning.


Vi har hytter i alle størrelser, fra små hytter til store. De er tilpasset norske værforhold og klima. Om ønsket kan vi tilrettelegge pakkestørrelsen slik at det blir mest hensiktsmessig for din leveranse, vi kan også spesialpakke leveringen i tilfeller hvor det skal brukes helikopter eller snøscooter, mot tillegg i pris.

 

Heimbo hytte 30 - vår minste hytte

Dette er hytta for deg som ønsker å holde det enkelt, men som likevel vil ha en hytte bygget med komfort og trivsel i tankene. Hytta har stue med kjøkkenløsning, soverom, vindfang, overbygd inngangsparti og terrasse. Med selvbærende taksperrer er det enkelt å endre rominndelingen om ønskelig. Du kan også flytte dører og vinduer slik at du er sikker på å få utnyttet utsikten best mulig. Alle hyttene leveres som et komplett precut byggesett, men uten vann og elektrisitet. Dette er drømmehytta for deg som vil leve det gode liv.

 

Les mer om Heimbo hytte 30 her.

 

Hytter med 2 - 3 soverom

Vi har flere hytter å velge mellom med to eller tre soverom. Som for eksempel Heimbo hytte 37, dette er en liten hytte med bruksareal på 38 m2 som fremdeles har plass til to soverom.  Heimbo hytte 51, 52, 56, 57, 63 har terrasse som strekker seg rundt hytta, så du du nyte utsikten i alle retninger. For deg som liker å grille eller ønsker mer uteplass å boltre deg på er Heimbo hytte 59 og 60 et perfekt valg. Dersom din hyttedrøm har større terrasse enn det som vises i vår katalog, så kan vi tilbud mot tillegg i pris.

 

Større hytter

For deg som ønsker en hytte for hele familien, og kanskje enda litt til, har vi også mye å velge mellom. Med Heimbo hytte 80 med loft har du plass til det meste. Denne hytta har to soverom i hovedetasjen, med to ekstra soverom på et loft med balkong. Hvis du ønsker deg litt ekstra luksus kan Heimbo hytte 78-2 være noe for deg. Den har et bruksareal på 69 m2 og kommer med innebygget badstue.

 

Realiser hyttedrømmen

Går du med en hyttedrøm i magen? Realiser drømmen, og ta kontakt med oss i dag. Du kan også ringe oss på telefon 78 99 70 60 eller sende en e-post på post@heimbohytter.no. Vi leverer over hele landet. Se pris- og materialliste her.