Detaljbilde fra frittstående badstue

Realiser drømmen om frittstående badstue

Drømmer du om å tilbringe vinteren dampet og varm i din helt egen badstue? Det er ikke bare i Finland at man setter pris på en god sauna, det er noe de fleste av oss i Norden har til felles.

Vi bor jo tross alt i land hvor vinteren er lang og mørk, og snø og is ligger i flere måneder på bakken. Det er luksus å kunne investere i en badstuhytte i hagen, ved vannet eller til hytta. Heimo Johansen Byggesenter har over 30 års erfaring, vi kan hjelpe deg realisere drømmen om frittstående badstue.

 

Saunahytter i fire forskjellige størrelser

Vi har saunahytter i tre forskjellige størrelser, både i 16, 24 og 30 kvadratmeter. Hyttene kommer i forskjellige utførelser. Vår minste frittstående badstuhytte er Saunahytte 16, den kommer i tillegg til badstu med en stue & omkledningsrom på 6,8 kvadratmeter og en veranda på 8,64 kvadratmeter. Vår største modell er Saunahytte 30, den kommer med badstu, avkledningsrom, stue på 16,3 kvadratmeter og en veranda på 14 kvadratmeter. Saunahytte 24 kommer også med inkludert omkledningsrom.

 

Se en oversikt over våre saunahytter her.

 

Gjør det enkelt med precut byggesett

Med precut byggesett er det enkelt å bygge ny frittstående badstuhytte. Vi leverer alle våre badstuehytter i ferdigkappede byggesett med detaljerte arbeidstegninger så det er enkelt og montere, selv for selvbyggere. Vi kjøper alle materialer direkte fra leverandør. På den måten slipper vi fordyrende mellomledd og du får en badstuehytte til en veldig hyggelig pris.

 

Ta kontakt i dag!

Realiser drømmen om en frittstående badstuehytte. Heimo Johansen Byggesenter har over 30 års erfaring. Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt i dag eller ring oss på telefon 78 99 70 60.