Tregarasje med halvåpen dør og grønn bil på vei ut

Så enkelt bygger du garasje

Gruer du deg til å måtte stå ute i kulda om vinteren og skrape bilen før du kan reise på jobb? En garasje sørger for at bilen din står trygt fra vind og vær.

Det er heldigvis ganske enkelt å bygge ny garasje. Heimo Johansen Byggesenter leverer garasjer som komplette precut byggesett med detaljerte arbeidstegninger. Dette gjør det enkelt å montere selv også for selvbyggere. Vi har garasjer for både en og to biler i ulike størrelser, så du får plass til det du trenger.


Isolert eller uisolert?

Alle våre garasjer leveres uisolert. En uisolert garasje er bra nok for bilen, men hvis du for eksempel ønsker å ha et verksted i garasjen med varme, kan vi også gi tilbud på isolasjon mot et tillegg i pris.


Byggesett for garasje

Du trenger ikke være byggmester for å bygge en flott garasje. Med precut byggesett og detaljerte arbeidstegninger er det enkelt å bygge ny garasje, selv for deg som vil gjøre jobben selv. Garasjene leveres med ferdigmonterte taksperrer, utvendig liggende endepløyd panel, Icopal takshingel, garasjeport med 2,5 meters bredde og elektrisk portåpner, fastkarm vindu og boddør. Hvis du ønsker, kan du flytte på plassering av vinduer og dører. Du kan også få garasjen levert med ståltak og takrenner.

For en fullstendig liste over materialer og byggesett kan du se vår garasjekatalog.


Pakking og frakt

Vi både produserer og pakker alle leveranser ved vårt byggesenter på Sandnes i Sør-Varanger kommune. Det gjør at vi enkelt kan tilpasse leveransen etter dine behov. Vi kan også spesialpakke leveransen for frakt med snøscooter og helikopter mot tillegg i pris. Vi leverer også fraktfritt i hele Sør-Varanger kommune.


Trenger du byggetillatelse?

Om du trenger byggetillatelse eller ikke, kommer an på hvor stor garasje du skal bygge. For frittstående garasjer over 50 m² trenger du byggetillatelse. For mindre garasjer trenger du som regel kun å melde fra til kommunen.


Vi kan hjelpe deg med garasjen

Ønsker du å bygge ny garasje enkelt? Heimo Johansen har over 30 års erfaring. Våre precut byggesett gjør det enkelt å bygge ny garasje. Vi kjøper alle materialer direkte fra leverandør, slik unngår vi fordyrende mellomledd og du får en garasje til en hyggelig pris.

Ta kontakt i dag eller ring oss på telefon 78 99 70 60.