gul legobil på vei ut av garasje

5 grunner til å velge garasje som byggesett

Trenger du ny garasje? Kanskje du vil slippe å måtte skrape av frost om vinteren, eller kanskje du trenger et sted å oppbevare sportsutstyr mm.? Å bygge ny garasje trenger hverken å være dyrt eller vanskelig. Her får du 5 gode grunner til å velge garasje som byggesett.

Enkelt og raskt

Med precut garasje byggesett blir det ikke enklere. Ferdig kappet råbygg sparer deg for tid og penger. I tillegg slipper du å håndtere unødvendig avfall etterpå.

 

Mye å velge mellom

Det er også mye å velge mellom. Vi har garasje i precut byggesett i hele 22 forskjellige modeller. Du kan velge mellom enkel eller dobbel port. Fra vår minste garasje på 4,8 x 6,2 meter helt opp til vår største garasje på 7,2 x 9,8 meter.

 

Gjør det selv

Er du en skikkelig handyman- eller handydame? Med precut byggesett er det enkelt å montere garasjen, også for selvbyggere. Våre byggesett blir levert med detaljerte arbeidstegninger så det blir enkelt å montere selv.

 

Tilpass etter behov

Heimbo garasje kommer med selvbærende taksperrer. Det betyr at du enkelt kan endre på plassering av dører og vindu. Vi kan også levere garasjer med ståltak, takrenner, ferdiggrunnet panel og/eller andre dører og vinduer. Vi leverer uisolerte garasjer, men kan legge til isolasjon mot tillegg i pris hvis ønsket.

 

Se vår garasjekatalog her.

 

Gjør det billig

Det trenger ikke være så dyrt med ny garasje. Du sparer en del ved å velge precut med hensyn til tid og ved at du slipper å måtte håndtere ekstra avfall. Da det er enkelt å bygge garasjen på egenhånd slipper du også å betale for montering hvis du velger å gjøre jobben selv.

 

Skal du bygge ny garasje?

Vi har over 30 års erfaring, så du kan være sikker på å få en garasje av høyeste kvalitet. Vi kjøper direkte fra leverandør, så vi slipper fordyrende mellomledd. Ta kontakt i dag eller ring oss på telefon 78 99 70 60.