Plantegning av romløsning i hytte

5 grunner til å velge hytte som byggesett

Med hytte som byggesett har du mange fordeler. Det er enkelt og effektivt med mange valgmuligheter. HEIMBOhytter leveres som precut byggesett med detaljerte arbeidstegninger. Det gjør det enkelt å sette opp hytta, også for selvbyggere. Du kan altså spare tid ved å velge byggesett. Hvis du gjør deler av, eller hele, arbeidet med monteringen selv kan du også spare en del på pris.

Selv om du bestiller precut byggesett betyr det ikke at du ikke kan sette ditt personlige preg på hytta. Vi har mange modeller å velge mellom, og siden vi leverer hytter med selvbærende vegger er det enkelt å forandre på rominndelingen om ønsket. Nedenfor finner du 5 gode grunner til å velge hytte som byggesett.

 

Kjapp og effektiv byggetid

Når du velger hytte som byggesett får det levert precut byggesett, levert med detaljerte arbeids manualer. Det gjør det enkelt og raskt å sette sammen, både for deg som hytteeier og for byggmester.

 

Oversikt over kostnad og fremdrift

Med precut byggesett får du lettere oversikt over kostnad og fremdrift. Med råbygg som er ferdig kappet, og materialer merket i henhold til arbeidstegninger vil det være enkelt å sette opp for selvbyggere eller få tilbud på oppsett av hytten.

 

Mindre svinn og søppel

Du får de materialer du behøver. Riktig mengde materialer gir mindre svinn og er bedre for miljøet.

 

Tilpasset etter dine behov og smak

Vi har valgt å beholde den tradisjonelle hyttestilen, men det skal ikke mye til for å sette ditt eget preg på hytta. Med selvbærende vegger kan du enkelt forandre på, eller fjerne helt, innvendige vegger, slik at du kan åpne opp og skape et moderne og luftig preg på hytta. Du kan også få innebygget badstu for deg som ønsker deg ekstra luksus. HEIMBOhytter kommer i 17 forskjellige varianter som kan tilpasses etter ønske og behov.

I hyttekatalogen finner du beskrivelser på materialer som er inkludert i pris.

 

Sikkerhet og kvalitet til en lavere pris

Med HEIMBOhytter har du materialgaranti, det betyr at i tilfeller hvor det skulle mangle materialer blir det levert kostnadsfritt. Heimo Johansen Byggesenter er totalleverandør av byggevarer og trelast til lave priser. Vi kjøper direkte fra leverandør, uten fordyrende mellomledd, slik at vi kan tilby hytter med precut byggesett av høy kvalitet til en hyggelig pris.

 

Går du med en hyttedrøm?

Ta kontakt i dag via vårt online skjema. Du kan også nå oss på mail post@heimbohytter.no eller ringe oss på telefon 78 99 70 60. Vi hjelper deg med hyttedrømmen!