Badstuer - perfekt i nærheten av en forfriskende innsjø.
Heimo Johansen Byggesenter er importør av NARVI vedfyrte og elektriske badstuovner, fra Finland. Badstuovnene har et tidløst design, er av høy kvalitet og er meget enkle å ta i bruk. Store steinmagasiner i ovnene vil garantert gi et varmt og behagelig badstubad. Vi leverer også isolerte stålpiper, vanntanker, brannvegger og lignende.

Ferdigmontert tilbehør til badstuer

Er det behov for ekstra tilbehør til din badstue kan vi også bistå deg med dette. Hos oss kan du i tillegg til badstuovner finne ferdigmonterte badstubenker, badstudører, belysning og andre flotte produkter til din badstue. Fortell oss gjerne om dine visjoner og vi vil imøtekomme disse etter beste evne. Våre medarbeidere har lang erfaring med produksjon og oppsett av badstuer, og kan hjelpe deg med å finne den løsningen som passer best for deg.

Din leverandør av tilbehør til badstuhytte i hele Norge

Vi er en troverdig leverandør som hjelper deg med å skape det meste ut av din badstuhytte eller sauna. Send oss gjerne en e-post på kontaktsiden, dersom du ønsker et uforpliktende pristilbud på våre tilbehør. Spesifiser gjerne hvilken vare det gjelder med varenummer og antall. Vi svarer deg også hvis du skulle ha noen spørsmål vedrørende bygging av badstu eller om våre andre produkter.
Ønsker du å vite mer om våre badstuovner og tilbehør? Ta kontakt med oss i dag.