Badstuhytter

Badestue som fyrer i pipa.


Vi leverer frittstående badstuer for eget oppsett. Badstuhyttene er komplett ferdikappet (precut) byggesett med detaljerte arbeidstegninger, som gjør oppsett enkelt også for selvbyggere. Det skal være lett for deg velge ut, bestille og få levert ferdigkappede materialer for deg som har ønske om en liten sauna eller badstuhytte.

Bygg ferdigkappet saunahytte - spar kostnader på materialforbruk

Våre badstuhytter er laget for en optimal fremdrift av byggearbeidet. Ved å ta oss i bruk som leverandør får du enkel oversikt over materialene, samtidig som du vil spare kostnader på materialforbruk og redusere svinn som normalt oppstår når du kapper materialet selv.


Drømmen om en liten og koselig badstuhytte
Våre badstuer har en overbygd terrasse og inneholder anneks / stue, avkledningsrom og sauna. Byggesettet inkluderer i tillegg en god og vedfyrt badstuovn, med vanntank og en Kota-isolert stålpipe - for økt sikkerhet.

Hytten passer godt for deg som ønsker en koselig og vedfyrt sauna / badstue utenfor din hytte, i hagen eller i nærheten av vann. Se gjerne nærmere på våre modeller, Saunahytte 14, Saunahytte 24 og Saunahytte 32.

Vi produserer og pakker badstuene hos oss, og leverer fraktfritt innenfor Sør-Varanger kommune. Vi fører konkurransedyktige priser, og gir deg gjerne et godt pristilbud på din badstuhytte.

Ta kontakt for mer informasjon og bestilling av våre badstuhytter. Vi leverer til hele landet.